Ullared

Hemkommna från Ullared, skönt att det är gjort , gick faktiskt riktigt bra att vara på benen och åka den beten!
Vi fick tag i det vi skulle ha tom så fick vi pengar över, vi överskred inte budgeten :) Det är vi stolta över!
Både Axel och bebben fick kläder och saker ,och julklappar! Jag och Thomas fick lite kläder, som vi behövde ( som vanligt så går barnen före)

Å lite saker till hemmet, sånt som går åt varje månad! Och självklart så fick Thomas ströva runt bland alla vertyg och dyl på bottenvåningen så det kom med lite sånt hem oxå! Perfekt om man köper hus :)
Thomas köpte en vertygslåda ( nu ska det bli ordning i förrådet, en gång för alla) men den fick han bara titta på när han kom hem, för den tog Axel beslag på.

Bilder och dyl  kommer senare, för nu ska Axel och vi leka med alla grejjer och bada och klä på oss pyjamas och sen gå å lägga oss!


yeah & skit

Yeah!

Imorgon så bär det av till Ullared, lite tidigare än vad vi hade tänkt, vi hade tänkt att åka nästa helg, men vi pratade med mamma tidigare idag och då bestämde vi att jag och Thomas lika gärna kunde åka imorgon. Bäst att passa på när man ändå har tid, så imorgonbitti så åker vi iväg :)

Det ska inhandlas lite kläder till oss, och kläder till Axel och lite till bebben i neutrala färger eftersom vi inte vet vad det blir än, och vi har ju jättemycket kläder redan efter Axel, så blir det en tjej så får vi köpa lite andra kläder i stan:)
Sen ska det inhandlas lite julklappar också, så det är färdigt, man vet ju inte när man har tid och ork att åka iväg sen i dec ...

Axel ska få sova hemma hos mormor och morfar i natt, dock ska mormor vara borta på kvällen och lite in på natten då hon ska servera på ett 40 kalas. Men morfar är hemma, så vi ska bara hjälpa till att natta busungen sen åker vi hemåt så får grabbarna klara sig själva!

Så imorgon blir det att ta på sig spenderarbrallorna, fast ändå hålla i plånboken..
HM....går det ihop?!?!

.....................................................................................................................................

Skit
Det är nog inte våran tur idag, nu har vi fått en spik i däcket och Mattias på shell, jobbar inte helg och kan tyvärr inte hjälpa oss att laga det :(
Å vi som ska till Ullared imorgon. grrrrrr
Men som tur e så kan man ju låna morsan och farsan bil, så har de våran med reservdäcket på ..( de ska ju inte åka lika långt som vi om det är något!!!
Hade ju hellre haft våran bil när vi åker så långt men men..
Till Ullared ska vi iallafll


Hus

Vi har ev. hittat ett hus på nätet, ska på husvisning på onsdag, ( tror jag det var ) och då återstår det att se om det är något för oss :) Jippie!

förkyldning och filmtittande

Axelbaxel är lite förkyld och väldigt hostig just nu så han får vara hemma nu i två dagar så han hinner att friskna till tills på måndag. Idag var det hans lediga dag och han var hos mormor och morfar och busade!
Igår när vi var och handlade så hittade vi två filmer, " Stora maskiner" och  (mammas favvis ) "Anki och Pytte" till en billg peng. och ni som känner Axel kan ju bara gissa vad han tyckte om "stora maskiner" :)


Axel och pappa tittar på "Stora maskiner"






"dagens fångst"

Morfar och morbror Fredrik har som hobby att åka ut och fiska på varenda lediga lediga stund de har !
I söndags så kom de hem med både kräfter och fisk, och det ville Axel se på, så vi åkte och mötte dem där de har sin stora båt stående.
kräftorna var äckliga och otäcka, men fiskarna gick bättre, t.om. så klappade han dem.
Men roligaste var att träffa morfar och morbror Fredrik






Slutrenoveringen





Thomas, den underbara sambon som ställer upp i vått och torrt!
tapetserar i sovrummet :)

Tyvärr så har jag inte hunnit tagit något kort på hur det blev när det blev färdigt, men det kommer så fort jag kan!





påfyllt

Nu har vi varit och fyllt på vårat kylskåp och frys, vilket känns jätteskönt, skönt att slippa ha det sen över sig att man måste iväg och handla, lika bra att göra det med en gång!
Så nu kan man äta lite gott igen :)

Axel åkte med hem till mormor och morfar,eftersom det är hans lediga dag i morgon, och mormor ska honom eftersom Thomas fortfarande jobbar.

Så jag och Thomas sitter här och tittar på varandra och undrar vad vi ska hitta på.... städa ..det orkar vi inte så vi kommer väl att fortsätta att sitta här och glo på varandra och titta lite på tv:en, fast det finns ju inte så mycket att sitta och titta på..


Allt på sin plats :)

NU är allt på sin plats igen, helt undebart, vi har fått tillbaka våra sittplatser i tv:rummet, och nu kan vi äntligen bjuda hem folk igen ( det var länge sen) sängen har fått tillbaka sin plats i sovrummet, och jag kan faktiskt säga att det blev skitbra med de nya tapeterna! Bebbens spjälsäng är oxå på plats i vårat sovrum. Så nu är det bara till att vänta .

Den ende som har denna ommöblering så där är katten Smirre, han bara tittar sig omkring och sen går han ut, varenda gång, men någon gång så vänjer sig väl han oxå.

Bilder från renoveringen kommer så fort jag får tid till detta.

Kramizar

Färdig

Äntligen så är vi färdiga med tapetseringen i vårat lilla sovrum :)
Imorgon ska bara listerna upp och så ska vi städa iordning osv, och göra fint sen flyttat vi in sängen, så fort vi hittar någon som kan hjälpa oss att bära!! NÅGON SOM KÄNNER SIG MANAD?!?! ;)

Nu ligger vi båda två i sägen och tittar på Arn -"Riket vid vägens slut", vi såg den på bio när den hade premiär, men det är alltid kul att se en film igen!
Axel har jättekul hos mormor och morfar, de har varit hos mina faddrar Yngve och Gunvor, de har kossor och traktorer ( å ni som känner till Axels intressen förstår att han älskar att vara där) idag fick han glass, ( vilket han för övrigt förknippar med YH och Gunvor) och lite godis, så han var i himmelriket kan ni förstå
Morbror Fredrik hade även varit hemma en stund och grejjat med sina fiskegrejjer, och Axel älskar att vara med han, idag så lekte de med tåget och fiskade med Axels magnetfiskar, lekt med bollen osv! Lite ledsamt blev det dock när Fredrik skulle åka, det var inte kul!

Imorgon ska vi även hämta med oss spjälsängen hemifrån mormor och morfar, där den stå förvarad, och lite bebiskläder och allt annat som behövs i början. Dags att börja att tänka på att packa en väska till BB, för man vet ju aldrig när det är dags, det är ju trots allt snart 1 månad ½ månad kvar tills det är dags, och man kan aldrig vara säker när bebben vill komma ut!

Väntar och väntar

Nu har Axel åkt till mormor och morfar för att tillbringa dagen där medans vi tapetserar här hemma, dagen kunde inte ha börjat bättre eftersom det var själva morfar som hämtade Axel... Axel älskar sin morfar :)
Det var inget tjat om att jag skulle åka med hem utan Axel sa bara hejdå och började prata med morfar :) Min stora kille!

Axel är förövrigt förkyld  men så är det ju att börja förskolan igen, han har ju trots allt varit ledig i 2 ½ månad därifrån och senast han var sjuk var väl i februari eller något.  Så vi ska ju inte klaga, men det är ju inte kul när de små är sjuka!

Nu väntar jag bara på Thomas som jobbar ( på en lördag vilket han aldrig gör annars, men just nu pågår en kampanj på konsum så han var tvungen) ska komma hem och sen ska vi tapetsera rummet och har vi tur så hinner vi klart idag beroende när Axel kommer hem eller inte. Helst skulle jag vilja ha hem honom eftersom han är lite sjuker men han har det lika bra i skogen hos momo och moffa, som här och han ska ju bara sova, för om vi inte hinner klart här idag så ska han dit imorgon igen så.. men vi får se hur mormor orkar med det!


.........................................................................................................................


Nu är Thomas hemma *me like*
Jag har en katt som attackerar mina fingrar när jag skriver
Axel har jättekul hemma hos mina föräldrar

Nu är vi redo..

att börja att tapetsera, allt är inköpt, ( instället för att låna allt av pappa så köpte vi eget, kan ju vara bra att ha )
Ska väl ta och börja till helgen, efter att Thomas har jobbat sin förmiddag, ( var tvungen att göra detta eftersom det var någon kampanj de hade på Konsum) ........ Får se vad vi hittar på jag och Axel medans pappa är borta.. vi får väl leka och gosa och busa!


Status!

Status just nu:


Jag: Sitter här och sufar, uppdaterar bloggen för fulla muggar,samtidigt som jag springer till köket och ordnar med maten till mig och Thomas

" Är i vecka 32
Man kan lätt bli andfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir andfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite." tagit ifrån "
familjeliv.se"

Axel: Är hos mormor och morfar under dagen, de har putsat fönster och dammat av lite bord och sånt: Busar för fullt

Thomas: Spacklar och slipar i rummet.. blir jättebra

Bebben: å den sparkar och lever för fullt, gillar när Axel leker bredvid, speciellt när han kör med bilar på magen!
 "Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg." tagit ifrån "
familjeliv.se"

Jag och Thomas tillsammans:  Är proppmätta, efter en mycket god middag! Nu ska vi vila, invänta tvätten ska bli klar och även åka och titta om f.d Tengeneboden är öppen!

Rita och åter rita!

Hittade ett blädderblock hos min farmor och farfar när vi röjde där, så den tog jag hem till Axel och det var roligt att rita på.. hur mycket plats som helst att kladda på !!!
Vi höll nog på i 1 timme med att rita och rita och rita. å nåde oss om vi inte ritade med honom
För då ropade han högt och ljudligt...maaaaaaaaaaaammmaa , paaaaaaaaaaaaaaaaaapaaa






Muuuuuuu

I Karaby, som ligger mellan Grästorp och Lidköping kan man säga, så finns min farmor och farfars stora hus. Farmor och Farfar dog får några år sen. Å nu har äntligen pappa och hans syskon fått tummen ur  och sålt huset till F7 Såtenäs, ( huset ligger inte så långt ifrån flygfältet! ) så huset måste vara tomt 1 oktober för sen ska det rivas!

Så pappa har tagit  på sig att tömma alla papper osv efter farfar! å det är inte lite det.. *uga* Vi har väl varit där 3-4 gånger typ 4 timmar varje gång och buntat papper hela tiden å nu börjar vi se ett slut på det. Farfar jobbade ( det sista iallfall) som fastighetsförmedlare ( heter det så!?) Han har även under sina levnadsår varit Kaninuppfödare m.m

Utanför deras hus så finns det en bondgård ( Knutsons) där de har kossor, så häromdagen när vi var där och röjde så gick Axel och Thomas dit för att titta på dem. tyvärr så var kossorna så långt bort men Axel, han visste hur man skulle göra, så ropade på dem ( muuuuu.... x antal gånger) å till slut så kom de emot dem.. I full fart alla kossor!
Det var kul!!!En kossa hade horn... å det var pappa kossa berättade Axel!!



 



Behöver jag säga att Axel nästan var i upplösningstillstånd!!



Tapetskarvar

Igår så tog vi itu med alla dessa jäkla tapetskarvarna som finns överallt, slipa ner dem och gjorde det fint, för att sedan nästa  dag (idag) börja med att spackla och självklart skulle ju "a ja " vara med oxå,. Han är en riktig hjälpredare våran lille Axel. På både gott och ont!





Renoveringen fortsätter

I onsdag när jag började att jobba, så fick Thomas vara hemma och mysa med Axel, och jag hittade dem tillsammans på golvet i renvoringsrummet där de höll på att ta loss listerna.. Å Axel satt där och tjattrade på sitt språk, det språk där man förstår ungefär 50% av vad han säger :)
Men kul hade han, det märkte vi :)






Sen fick Axel hjälpa pappa att ta loss alla spikar som satt kvar i listen,
å han var riktig duktig att hantera hammaren..


hoppa.. mamma..

mamma., hoppa,mamma,.. "äkna till tre" maaammmmmmma.. Denna underbara mening får man höra från sin 2åriga son. .när han är i sitt esse !!! Vi bor ju som sagt var ute i tv-rummet just nu eftersom vi håller på att tapetsera vårat sovrum.
Å då kan man ju stå i soffan och hoppa till sänge, å jisses va kul det kan vara. ( det krävs inte mycket för att roa Axel ibland)


kraschlandning!!!!


Roligt enligt Axel

Vi hittade ett spel ( data) för ett tag sen, som vi tar fram och då och då...dock ej för ofta. å när vi gör det så är det max 10 minuters speltid!
Nu var det ett tag sen, å vi skulle röjja lite här hemma, Axel var på sitt härliga gnäll och gny, sitta i knä humör, så vi tog fram spelet en lite stund så vi kunde få grejja klart det vi höll på med! Å gisses va glad han blev :)

   





 


4 år

Idag är det 4 år sen jag och min älskling träffades, ( på grästorpsdagen som alla andra,.. typ.. Johanna och Fredrik som idag firar 5 år.. Grattis till er)
Själva kvällen vi träffades är tyvärr lite suddiga.... ( mer säger jag inte ) men jag fann en guldklimp, den bästa killen som finns.
Älskar honom av hela mitt hjärta!
Tack för dessa 4 härliga åren,






Hårdrockaren

Vi har fått en hårdrockare eller vad han nu ska föreställa här hemma!! Axel har hittat en gammal mikrofon och den går han runt, eller går och går, han hoppar, skuttar och far runt som en tornado här hemma och sjunger för fulla halsar! Ibland förstår vi han inte riktigt så bra men vi har tytt en sång som han sjunger " Jag har fisk",...vad det nu är för en sång.. men rolig är den tydligen att sjunga , för den sjunger han mest! Han är så söt när han gör det!

Tyvärr så har vi inte hunnit tagit något kort på han när han är i action ( mest för att vi ligger dubbelvikta av skratt ) Men vi har fått några härliga videos, men kort kommer så fort vi får chansen!


Fredag!!

Jaha, då var det fredag igen och sista semsterdagen :(. Jag har jobbat lite nu i två dagar å jag kan ju säga att det kommer aldrig att hålla, jag kommer vara helt slut när jag kommer hem på dagarna, :(

Ska snacka lite med MVC när jag är där på måndag å se vad som kan göras, om jag kan bli sjukskriven eller något, för att gå å jobba en hel dag och sen hem och allt resulterar i att man har skitont i leder och rygg och sammandragningar osv! Det är det inte värt!!!
Men men det tar vi på måndag!

Å jag har även fått byta klass, ifs så skulle jag bara gå bredvid i några dagar i "min" gamla klass men det ska jag inte göra nu :) Utan jag ska Axvara i åk 2:orna istället!! Tråkigt att inte vara i min goa klass men men , de är ju bara några klassrum bort så det är nog ingen fara!!! Får ju se dem iallafall!

Axel ligger och sover, skulle egentligen göra honom sällskap men jag kommer inte till ro, har för mycket att göra här hemma känner jag.. ( om jag inte vilar nu så får jag känna på det i kväll istället men men..)

Idag ska jag möta upp Thomas i Trollhättan där vi ska köpa spackel och dyl, så vi kan börja att spackla i sovrummet, eller vi och vi.. jag menar ju självklart Thomas :)
Axel ska få mysa  med mormor och morfar ieftermiddag ( vilket han kommer att älska )

Ska även införskaffa lite nya saker inför förskolestarten och även skolstarten ( för mig ).. så allt är klart så slipper man oroa sig över det i helgen utan bara ta det lugnt!! :


Hejsvejs!

Hejsvejs på er alla där ute i cyberspace! :)
Japp, vi lever och det är full rulle här, med renovering och jobb som har börjat, och däremellan så ska man hinna med att laga mat, och diska och busa med busiga Axel!

Mer uppdatering om vad vi har sysslat med de senaste dagarna kommer så fort jag får mer tid att sitta här!"
Just nu är det någon som sitter i soffan och skriker för fulla halsar 
- "maaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmma!" och när man frågar vad det är så svarar han så fint så... "kom"
Å då måste man bara komma när han säger det så snällt!!



många kramar
Maria

efter en hård arbetsdag

Så somnar man jätteskönt i sängen bredvid pappa


jobbigt att riva tapeter!




Renovering påbörjad!

Nu har vi äntligen påbörjat våran renovering i sovrummet. Idag har rivit tapet och gissa om det var roligt tyckte Axel! Han vill säkert riva bort varenda tapet vi har i lägenheten :)






Sen försökte Axelstackarn att pussla ihop tapeten igen ( gick så där )


Städning ingick oxå i jobbet


väldig duktig på att pilla ut den där röda grejjen ( som jag har precis har glömt namnet på ) ur väggen





Nu ska vi bara slipa och spackla och visst ja.. VÄLJA TAPETER!

Grästorpsfestivalen 2009

Iår så var det så jäkla varmt på Grästorpsfestivalen ( hade ju varit lite skönt med lite fläkt, vilket ifs kom på eftermiddagen)
Vi var framme på förmiddagen och tittade lite på alla saker och titta på alla gamla bilar som var uppställda i Nordstansparken!!!! Och så var det ju bakluckeloppis oxå, och det var vi ju och tittade på , hittade 2 bilar till Axel som han nu bara älskar ( en gammal Fordtraktor och en volvobil )

Vi åt lunch ute, på Axels favvoställe, Wärdshuset där man kan se alla bilar och lastbilar osv åka förbi! Det blev kokt korv med potatismos.. ( gott det tyckte Axel) och lite glass till efterrätt!
Karnevalståget var lite till en besvikelse, inte alls många vagnar som åkte, men men .. Axel hade ju kul, för det var en bautastor traktor med... å den fick vi se 3 gånger!







På kvällen så åkte vi hem till morbror Fredrik på grillning och lite partaj,. Morbror Thomas var där, och en polare till Fredrik ( som jag aldrig lär mig namnet på ) och senare på kvällen kom även ( till Axels förtjusning) Lage och Lotta och Ingmar ( Lotta städar på Axels dagis, så han kände igen henne direkt)






Finns bara en grej

Det finns nog bara traktorer i skallen på Axel vissa dagar, härom dagen så var vi ju hemma hos mina föräldrar å då hade min syssling Björn börjat att  bala utanför päronens hus, och gissa vad man fick göra den dagen.. JO.. sitta och titta på 3 traktorer som åkte fram och tilbaka och balade hela dagen ( jippie ) Men men så länge Axel har roligt så är det bara bra!



TRAKTOR mamma.. TRAKTOR....



Ni ser traktorn va?! Långt därborta är den..




Fredagen

Fredagen har varit var varm, men det har gått bra ändå, har hållt mig i skuggan tillräckligt och druckit lagom :)
Vi gick på marknaden, jag mamma och Axel ,men det var en sån extrem minimarknad så det tog 2 minuter att gå igenom och handla det man kunde handla och hade nytta av ( avfallspåsar till alla blöjjor )

Så istället för att lägga pegnar på marknaden så gick vi och fikade, .. jag tog en räksmörgås (gott ) och Axel valde en glass mmmmmm. mormor tog ett winerbröd! Sen var vi mätta och belåtna!

Sen åkte vi ut till gamla "Hon och Han" som numera heter Rydens Outlet, hittade två mjukisbrallor till Axel och två t-shirtar, så nu har han lite mer kläder när han börjar dagis ,ska bara börja att namna allt i  vecka (puh) som kommer!!

Till Malin som har lämnat en kommentar ( som jag för övrigt tror är min kusin som bor i Helsingborg) med husplanerna, det går så där just nu, finns inga hus som faller oss i smaken eller i plånboken, så vi letar vidare och väntar och väntar på vårat drömhus!!

Nä nu ska jag ta upp Axel ifrån badet ( om det går ) och sen blir det myspys i soffan/sängen ..
Imorgon är det Grästorpsfestivalen här i Grästorp,lite div saker som händer på dagen och sen på kvällen är det fest i konserhuset men vi ska inte gå dit iår, utan vi hänger bara med till min bror Fredrik och grillar och har skoj lite på kvällen. Sen åker vi hem, mycket bättre att vakna pigga och utvilade dagen efter :)

Hejsvejs!

Fredag!

Jaha,då var det fredag igen  :)
Idag så är det marknad är i byn, så det blir väl att titta till den lite om en liten stund, sen åker vi kanske hem till mina föräldrar ( där de är lite svaligare bland alla träd ), jag ska tydligen hjälpa mamma med att skriva lite papper som hon ska ha till sitt "projekt" .

Får se vad som händer idag!

igår så fick vi allafall flyttat ut sängen till vardagsrummet, för nu ska vi börja att riva tapeter och tapetsera vårat LILLA sovrum , Axels gamla! Så medans så sover vi i vardagsrummet, som funkar jättebra!
Thomas min goa sambo var så redig i går, han klippte gräset i värmen och började även att rensa mellan plattorna!!! Idag ska han få vila tycker jag!!!!

Puss och Kram till er alla!

Vad ska ni hitta på idag?!?!

Paus

Nu är det nog dags för en behövlig vilo/matpause ifrån scrappandet, jag har kommit fram till Axel 2 månader, så ni förstår nog att jag har en del kvar att göra... :) får blir lite i kväll kanske när Axel sover!



mitt kvällsnöje

Mitt kvällsnöje ( När jag hinner och orkar ) är att scrappa iordning Axels album, går jättebra, ska sätta mig nu efter jag är färdig med uppdateringen! Så kanske jag hinner med en sida till idag!!!






Jag tackar Johanna, för snabbvisiten som vi fick idag! Vi får se till att det blir en längre visit nästa gång.,..då jag kanske kan palla mig iväg till Trollhättan!


Släkten i Borås

I helgen så var vi som sagt var i Borås över lördag och söndag och hälsade på släkten där, ( Thomas sida för er som inte hänger med )




( lite bus i bilen till Borås )

Vi började med att besöka Malin(kusin) och Jocke och deras barn, Carolina, Mattias och Andreas!
Tyvärr så var bara ( eller bara och bara ) Malin och Carolina hemma, det var jättekul att träffa dem.
Grabbarna var ute på vift på egna äventyr!
Vi fikade och busade ett tag, Axel fattade tycke om Carolina ( 17 år )direkt!  Axel fick pröva på att hoppa studsmatta och det var jätteroligt, han fick t.o.m Carro ner på mattan och hoppa!!! 







Senare på dagen så åkte vi till kusinen Patrik och hans familj, bestående av Pernilla och Vilma. Det var kul att träffa dem oxå!! Åter där blev det fika och lite lek ....

.....innan vi åkte vidare till farmor och farfar och vovven Alice i stugan!
Där fick vi äntligen lite mat i magen, och sen så var vi där hela kvällen, tills....
 

......vi skulle åka hem till farmor och farfars lägenhet där vi skulle sova över natten!


( Godnatt läsning , en biltidning!! mycket sådant när man bor med två killar )

På söndagen så åkte vi till Knalleland där vi tog några svängar i några affärer, fick äntligen köpt ett album till Axels kort så nu ska det sättas igång med! å så fick Axel några Max böcker, ( han älskar maxböckerna) .
efter en glass på mc....så åkte vi till stugan till farmor och farfar igen och busade och lekte och åt mat!


bevattning  ala Axel





På besök...

hos tant Gerd och farbror Thore, ( ett par bekanta till min familj ) de bor på en stor gård, men massor traktorer och maskiner, de har dock gått i pension men har fortfarande kvar maskinerna, ( ska säljas till dem som arrenderar marken av dem, men fram tills dess så fick Axel provsitta traktorerna, det var jätteroligt! Fast den största traktorn, den med dubbla däck ( vad det nu heter ) vågade han inte riktigt prova!





En lycklig liten stor kille

Nya hobbyn

Axels nya hobby, f.r.o.m förra veckan någon gång, är att fiska, jag köpet ett set med fiskespön och fiskar ( ett sådant med magneter på ) på Nossebro marknad. Han älskade den på en gång! å har knappt släppt den någon gång! Börjar få han att leka lite med bilar osv igen, men fiskarna har en speciell plats i hans hjärta just nu!




Hemma igen!

 
Nu är vi äntligen hemma igen, efter en mycket mysig och rolig minisemester i Borås, Axel ligger och sover, ska alldeles strax väcka honom, för annars så somnar inte han in kväll sen!!! Men roligt har vi haft det! Mer uppdate om detta kommer senare, när jag har ork och tid!!

Många Kramar till er alla!


Har du slä(c)kt i köket?!

... Nä de bor i Borås, !!! hihihih, det skämtet körde jag och en gammal kompis till mig för länge sen på fyllan, då är ju allt roligt :

Idag så åker vi ( om en liten stund ) till Borås för att hälsa på Thomas släkt, mest hans kusiner! och självklart hans föräldrar! Vi ska bo över natt, i hans föräldrars lägenhet medans de sover i stugan ( perfekt, behöver det inte bli trångt )

Vi ska hälsa på några av Thomas kusiner idag, Jocke och Malin, och Patrik och Pernilla med familjer! Vi ska berätta om bebisen i magen, som ingen  vet om .. Tydligen har inte ryktet spridit sig till Borås, inte för den delen här i Grästorp heller, efter släktkalaset här om veckan så visades det sig att det inte var många som visste det i min släkt heller, vilket är mycket märkligt eftersom allt sprider som en löpeld i min släkt!!!

Jaja, å så vi även berätta för Jocke och Malin att de har fått äran att vara faddrar till bebisen, ( om de vill )

Nä nu ska jag göra mig iordning så syns vi på söndag eller måndag eller någoon annan dag för uppdatering!

Puss och Kram

RSS 2.0