Hejsvejs!

En liten uppdate så här på morgonen!
I Torsdags så var vi på BVC och mätte och vägde Hugo, just nu har jag inte pappren framför mig hur mkt osv ,men jag minns att han vägde 5270 gram iallfall :)
Det är läite struligt just nu runt Hugo, han har haft en massa kontstiga prickar på kroppen,  men enligt doktorn så var det inget farligt, men vi skulle komma tillbaka om det inte blir bättre! Sen så är han extremt skrikig, och vägrar att sova, så länge han inte får sova på armen, även nattetid, så just nu får någon av oss sitta och sova på nätterna, för att Hugo överhuvudtaget ska sova! ..grrr. det går ju bra en natt men två, tre nätter där tar det stopp i kroppen!
Sen äter han mycket mindre än vad han brukar, han kom ju in i ett sånt där bra rytm i förra veckan, han åt med 4 timmar mellan på nätterna, så man var ju nästan pigg när man vakna på morgonen ;)
Men icke nu, så det är magen som inte är bra på han, blir det inte bättre nästa vecka ska jag ringa BVC igen. Jag har fått tid hos BVCläkaren den 8 dec, för den månliga checkupen, och hon är även dietist, så jag ska snacka lite med henne ang mat osv!

Nä nu får jag nog ta och väcka Thomas, han fick ta turen att sova sittande inatt, för att han ska till the house och grejja, pappa har redan åkt, morgonpigg som han är. Mina bröder kommer oxå med idag iallfall Thomas, Fredrik visste inte om han kunde för han skulle ev göra vobbler.. (fiskenörden) och så kommer även mina svärföräldrar oxå! Så idag blir det nog mycket gjort! Får se om jag åker dit, beroende på Hugo mår, och Axel.. för han är  inte en glad kille just nu, nu när Hugo är som han är, man har ju nästan ingen tid för han (hur hemskt det nu låter) nu när Hugo är som är, men jag och mamma tyckte igår att hon tar Hugo idag så får jag ägna mig åt Axel, så han får säkert åka med till huset och vara med och grejja det tycker han är kul.

nä nu vaknar hugo,så nu får jag sticka, ha det så gött alla människor där ute
vilka ni nu är !

Snickarn




Axel är en hejjare på att hjälpa till med renoveringen i huset!


Sagostund


Lika som bär





Visst är bröderna lika !!!!


en sockerbagare, här bor staden....









Köksrenovering





försökte iallafall


de som göms i snö kommer upp i tö


the old days













Ännu en dag

Nyss vaknat efter en helt okej natt, både Axle och Hugo har sovit och Hugo har bara vaknat när han skulle ha mat! :)
Snar ska jag väcka resten av familjen, iallfall dem som ska med oss till huset och grejja idag! ( Jag, Thomas och pappa + bror fredrik)


Renoveringen har börjat


Huset del 6


Huset del 5




Huset del 4


Huset del 3


Huset del 2


Huset del 1


slagskämpe


favvisar


försökte iallfall


Hugobugo


En dos tack!

Idag har jag och Axel varit och tagit våran dos av vac. Svininfluensan. .
Axel var jätteduktig, skrek lite men sen gick det över lika snabbt, sen gick han stolt och visa alla att han hade ajaj i armen .Nu sitter vi här hemma och myser i soffan och äter namnnamn ( måste man ju ha när man har varit duktig som han ) och tittar på favvo filmen "Bogg och Eliot
"


Rivning pågår!

Jag vet att jag är lite dålig på att uppdater här, men det har blivit så sena kvällar och Hugo har varit extremt skrikig,så man har inte orkat göra något med bloggen, men det kommer, ska ta mig tid,så fort jag kan !

Men annars så är statusen så här: i går och i fredags så tömde vi våran lägenhet på möbler och dyl..vissa grejjer kvar..som vi ska ta idag, vi har även tömt rakbladsfabriken på de grejjer vi hade stående där!
Igår kväll så tog jag och Thomas med oss Axel till huset och började riva lite så tapeten i köket är nästan helt borta, ska fila lite på den idag.. ( just det.. måste ta me soppåsar idag och slänga allt skräp som blir )
Thomas har börjat att riva köket, ett skåp nere, mer hann vi inte förrän Axel blev så otålig så vi åkte hem.

idag fortsätter rivningen, nästan hela dagen .så idag kommer vi nog långt tror vi!

så då vet ni vad vi sysslar med på dagarna!


bara några...

... Timmar kvar nu, snart är vi husägare, kl 14.15 ska vi till banken och skriva under allt som har vårat lån att göra och sen kl 15.00 ska vi träffa mäklare och dottern till den fd ägaren ( det är ett dödsbo) sen är vi husägare.

Vi åker självklart till huset efteråt och tar kort osv och bara smälter allt!
Får inte glömma att vi ska lämna tillbaka tapetproverna, nu har vi bestämt oss, bilder kommer senare!


På god väg

Nu har vi bestämt oss för vilka tapeter vi ska ha i alla rum :) * me like* Lite komprimisser (stavas?!) så gick det bara bra!
Nu ska vi mäta så allt blir rätt så ska vi beställa

Vitvarorna är oxå beställda, det gjorde vi efter vi hade varit på banken idag, så det är gjort! *skönt*

Imorgon så ska vi till banken och göra det allra sista sen är huset vårat :)
Mer update kommer


Växer och växer

Idag har jag och Hugo varit på BVC, och jisses vad han växer. NU väger han 4708 gram och är 55 cm lång :) Mammas stora kille !

Sen efter BVC så åkte vi hem till Karin och Thea, Thea är 2 veckor yngre än Hugo :) . Thea skulle ha tittat ut den 3 okt då Hugo föddes, ( Hugo var ju beräknad till den 13 okt) men de ville lite olika dessa två knyten!
Vi fikade och pratade hus, ( Karin och Stefan är alldeles strax färdiga med sitt hus, som de har totalrenoverat i många år nu) Huxflux så var det dags att hämta storebror Axel på dagis,


nu händer det grejjer!

Nu jäklar händer det grejjer :)
Efter kl 15.00 på torsdag så är vi husägare på riktigt :)
Då får vi alla nycklar och dyl och sen är det bara att sätta igång :) * me like *


Grattis

Grattis Hugo som även idag har namnsdag :)
Hade ju namnsdag i tisdags då det var Hugo (även hans 1 månadersdag)
Idag är det Gustav.. och Hugo heter nämligen Gustav Hugo .........

Grattiskramar och pussar ifrån
mamma,pappa och Axel


han e för goer


ville bara lägga in ett par sköna bilder på en skön kille, han kan verkligen charma vem som helst..


Däckbytare

 
 I går ( äntligen ) så bytta vi däck på mammas bil, och Axel skulle ju självklart vara med och byta han med :)
Å jisses vad duktig han var, han tog i för kung och fosterland för att få loss bultarna, han blev alldeles svettig ( men tyvärr så vägra bultarna att lossa, så pappa fick hjälpa till lite )


Charmtroll


Våran "store" sötnos, är en riktig busunge ibland, och ibland är han så där himla härligt gosig och kramig och Ibland så blir även store Axel en liten bebis och vill ligga i famnen och äta välling och gosa precis som Hugo
Och ibland så är han en riktig busunge, se bara bilderna ovan!


Mina prinsar


Smirre och Hugo, polarna som gillar att sova i samma säng, bara vovven Zeb som inte får vara med...


Premiärduschen


Igår så fick Hugo, premiärduscha med pappa och det var härligt ska ni veta, från att ha skrikit jättemycket så tystnade han direkt och bara njöt.. härligt med vatten.Brorsan Axel badade han med...


Lillprinsen


Våran lillprins han växer och växer blir större för varje dag som går :)


ja kan



Hittade lite gamla bilder i datorn, eller gamla och gamla, de är ju ifrån oktober men jag har inte visat dem än :-)
Hantverkaren Axel i full gång!

Han har förresten lärt sig lite bokstäver och siffror nu, vi sitter och tittar på fem myror är fler än fyra elefanter på kvällarna för att varva ner Axel lite, och efter andra gången vi tittar på den så säger Axel bara så där.. A... G... 7...3.. osv.. Vi blev en aning paffa,våran duktiga kille börjar bli stor nu!


Thomas 40 år



Thomas fyllde i lördags 40 år, och det firade med öppet hus på dagen/kvällen. Det var trevligt, det kom lite folk, familj, kompisar och släkt.
Det märks att vi har skaffat hus, för alla presenter gick i husets tecken, mycket vertyg och saker som är bra att ha i hus när man renoverar osv!
Thomas blev jätteglad för alla fina presenter, han tackar så mycket.

Axel var jätteduktig den här dagen, han skippade att sova middag, och hade jätteskoj hela dagen, han hjälpte pappa att öppna presenterna och även Hugo när han fick lite.
Sen somnade han så gott i sin fotölj i köket runt 19.00 tiden efter en hård och rolig dag

På kvällen så kom även Karin och Stefan och hälsade på,och med sig hade de sin lilla Thea, som föddes två veckor efter Hugo! Hon var jättelik sin mor.


vi lever

och uppdatering kommer så småningom ska försöka nu på förmiddagen om det går! ( om pojkarna låter mig göra det)
På återseende!


RSS 2.0