Muuuuuuu

I Karaby, som ligger mellan Grästorp och Lidköping kan man säga, så finns min farmor och farfars stora hus. Farmor och Farfar dog får några år sen. Å nu har äntligen pappa och hans syskon fått tummen ur  och sålt huset till F7 Såtenäs, ( huset ligger inte så långt ifrån flygfältet! ) så huset måste vara tomt 1 oktober för sen ska det rivas!

Så pappa har tagit  på sig att tömma alla papper osv efter farfar! å det är inte lite det.. *uga* Vi har väl varit där 3-4 gånger typ 4 timmar varje gång och buntat papper hela tiden å nu börjar vi se ett slut på det. Farfar jobbade ( det sista iallfall) som fastighetsförmedlare ( heter det så!?) Han har även under sina levnadsår varit Kaninuppfödare m.m

Utanför deras hus så finns det en bondgård ( Knutsons) där de har kossor, så häromdagen när vi var där och röjde så gick Axel och Thomas dit för att titta på dem. tyvärr så var kossorna så långt bort men Axel, han visste hur man skulle göra, så ropade på dem ( muuuuu.... x antal gånger) å till slut så kom de emot dem.. I full fart alla kossor!
Det var kul!!!En kossa hade horn... å det var pappa kossa berättade Axel!!



 



Behöver jag säga att Axel nästan var i upplösningstillstånd!!



Komentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0