Hipp Hipp Hurra, på din födelsedag!!!

Grattis min underbara älskling som idag fyller år!!


ett år äldre idag, hela 38 år!!
Tårtan e gjord med mycket hjälp av Axel,


Så inväntar vi bara att Thomas (pappa) kommer hem från jobbet, himla tur att han jobbade kort dag idag
annars så hade det blivit en jobbig lång dag.......
Kommer mer kort under dagen!!


Sicken helg!!

Jaha, då var denna helg snart till sin ände, Fredagen kom och var mysig, å så, lördagen så var det att åka till mormor med Axel baxel,för där skulle han få vara hela dagen och natten för att vi skulle ha lite fest för Thomas som fyllde år, å så passade vi på att grejja lite med sånt som vi inte hinner annars, att tvätta bilarna osv, (vilket gick så där eftersom gofflan vägrade att starta efter sin tvätt, men det gick bra tillslut)
Sen var det bara hem och städa upp röran som var hemma, (orkar inte städa på veckorna) sen duscha och klä på sig något som inte var nerspytt eller nerdregglat på (undrar om jag har något sånt klädesplagg) sen göra iordning det vi skulle mumsa på under kvällen (ost och kex och tårta) .
Sen runt halv 8 så ramlade gästerna in, Johanna, Fredrik, Emelie,Thomas. Det blev en lugn kväll, satt och tjöta och sjöng lite Singstar.... sen runt 22-23 tiden så kom Tobba och Nettan inramlades, nyktra och fina, en timme senare så var Tobba dygnrak.... å han blev så där härlig jobbig som bara han kan bli.( filmade många intressanta minutrar under denna kväll)
Vid 02-tiden så gick de äntligen hem, å jag och thomas stupade i säng, jättetrött, sov faktiskt ända till 10.00 tiden i morse, *jätteskönt*
Sen var det bara till att städa upp röran som hade blivit å äta lite mat, sen åka och hämta hem Axel hos mormor, sken som en sol när vi kom


Sen så åkte vi hem, och han somnade, å sen så hämta vi bara upp paketet hemma och drog över till grannen Elias,(Nina och Micke) som fyllde 2 år i fredags, som hade barnkalas i dag, det var tjo och tjim hela tiden, de var kul, att träffa dem igen!

Nu e vi hemma igen, å snart dags att äta lite mat för grabben och få han att sova.....(om det går)
image8
systrarna WIkström

image9
grabbarna grus

image10<
Meeeeeeeeeeeeeeee

image11
Lite singstar

image12
Den som kom nykter och gick fullast

image13
Den nyktra......


Helgen är här :)

Äntligen e helgen här fy fan va gött, Thomas e äntligen hemma och kan hjälpa till med matningen och man kan få en liten sovmorgon ..



Imorgon så ska vi ha lite kalas för Thomas som fyller år den 31 okt... hoppas att det blir kul, det kommer några personer iallfall, inte alla som var tänkt men det gör inget, vi får väl ha kul vi som kommer!
Söndagen så ska vi på barnkalas till den glade Elias, som fyller 2 år idag..Hipp Hipp
Hurra´





Nu ska vi se om grabben vaknar snart...hm..hm..hm..hm..hm...


Helgen till ende!!!

Ännu en helg till ende, den har varit mysig, det har bara varit jag,Thomas och Axel och självklart lile Smirre!
Igår så var vi i Trollhättan och handla lite, målet var att köpa en present till grannkillen Elias som fyller år nästa vecka, men det blidde mer än så.. en Overall till Axel och lite kläder till han oxå... och en film "Cars", en bok om Fugelsand till Thomas och lite Scrapbookingssaker till mig :)
Sen på kvällen så var vi bjudna till Malin, Fredrik, Elin och Emma Nycander/Svensson ( grannfamiljen)  på middag, även MIcke, Nina och Elias var där. De var kul, Axel skötte sig jättebra, var jätteduktig, vilket vi inte trodde, vi trodde snarare att han skulle storgrina och vröla, som han brukar göra här, men icke sa nicke det gjorde han inte :)

Idag, så har vi varit på korpens tipspromenad och gått i hela Grästorps runt känns det som, men det var skönt, sen åt vi mat när vi kom hem ( pommes och kebab) nu sitter vi å tittar på "Cars", och Axel somnade i famnen på dadda!!!


Scrapbooking here I come!

Nu har även jag fastnat för den nya trenden "Scrapbooking", visst jag har alltid pysslat med album osv, men nu e det på allvar, gjort lite kort men nu har jag gett mig in på Album, och det första albumet jag håller på me e Axels album, inget stort men ett litet om de första veckorna och månader.
En sida e klar, väntar på kort som jag har beställt, kommer nog nästa vecka,
image7
När de väl har kommit så e det bara att sätta igång, :) *väntar*
Ska göra ett grattis kort till grannkillen Elias som vi ska på kalas hos nästa vecka ............. Bäst att skaffa ideér till et oxå....
nu ska jag ta itu med grabben :)


Dagen efter!!!!!!

jaha, då var man där igen då...dagen efter, usch, att man aldrig lär sig, :( .. Igår så var vi först hos Axels farmor och farfar i Borås och hälsade på, *kul* sen när vi kom hem så packade vi en väska till Axel och så for vi hem till mormor och morfar och lämnade Axel där, för att han skulle sova där över natten, ( vi behövde lite sömn)
Vi grejjade lite hemma ( ändra lite saker) och sen så lagade vi mat, *hasselbackspotatis (gott), lövbiff och kantarellsås* **Mums** till maten så drack vi var sin drink (passa på när man e barnledig) och så tog vi varsin snaps, å det räckte, alltså hela världen gungade för oss.. .. man tål inte mkt när man har blivit förälder, tydligen gäller samma sak papporna :)
Vi åt mat och hade det skönt, började titta på film men vi slutade .... för  Nettan och Tobba kom över, och vips så blidde det mer än en drink och en snaps, ..... det blidde många....
Å så blidde det Singstar, ..*känner detta idag, när man e lite hes!!!* och vips så har Tobba däckat i soffan och Thomas i sängen, jag och Nettan trampar oss fram på cyklar i en vinglig framgång till Wärdshuset där det var uppträde, vi var dock bara där en kort stund sen cyklade vi oss hem lika vinglig gång men vi kom iallfall :) Hem för att väcka liv i våra grabbar, *gick så där*

Dagen efter var inte lika rolig som gårdagen, men vi överlever, inväntar en leverans på bubbeldryck från Fredde men den verkar det som om att man får vänta väldigt länge på, ..... än så länge har jag väntat i tre timmar, ... :(
Nu tittar vi på "Parfymen" en thriller" lite konstig film...!!!image5
*fulla & goa*

image6
*singstar för fulla mugar för Nettan, sen var Tobba gör det e fortfarande ett mysterium*

Nytt Nytt Nytt!

Hejsansvejsan, jaha då har det varit spenderardagen igen, men denna gången var det behövliga saker, vi har bla skaffat nya brillor ...*gött, det var jättebehövligt!*
image3
Sen gick vi till Järnaffären och beställde en tumlare som vi nu har fått hem, så nu ska det tvättas och tummlas för fullt, slippa ha tvätt hängande överallt! :)

Sen gick jag till frissan och gjorde mig fin, och resultatet ser du ovan. Min kära sambo tyckte det var jättefint, en ny älskling har han fått idag sa han :) med nya brillor och frissa!!!!
Nu ska min sambo vara lite manlig, och installera tummlaren..tydligen dra någon sladd eller nått!!!
image4

Helgen slut och tillbaka till vardagen !!

Då var ännu en helg slut, :(. Denna helgen gick dock väldigt fort, lördagen var det pruta och köp här i Grästorp,(usch va man e barnfamilj ) men men så fort det händer något här, så går man på det, allt för att barnen ska få något att göra!! :) Vi prutade på en sak til Axel (va annars) en sån där sak som man har på sätet så de inte ger sätet några klacksparkar märken, och även till att ha saker på ...motiv Cars!
Köpte även en sterieo till köket och en pulversläckare ..hm (Thomas shoppade loss lite)

Söndagen så var vi barnlediga, mormor och morfar skulle ha Axel över natten *skönt* men även lite tråkigt!!
Men vi lämnade Axel där vi 12.00 tiden sen åkte vi till Trollhättan, för att bara titta men detta tittande resulterade i att vi fick många ideér med oss hem (detta var ju dock gratis) lite sån där plast man sätter på kakel ( vi ville gömma de fula blåa kakelbitarna i badrummet) (blev jättefint)
sen så köpte vi även en barnvagn, (sulky racer brio)
image2
Var lite osäker på om Axel skulle kunna somna i den eftersom den inte går att fälla helt men nu efter våran premiärtur så vet vi att det går, för vi hann bara förbi häcken så sov han redan. sen sov han jättelänge iden *skönt*
Har även fått en ratt, jätterolig att hålla i och styra.

Nu ska jag gå ( försiktigt) för jag ramlade ner för en stol förrut, när jag skulle hämta en sak på en hylla, så jag har jätteont i en skinka ....huhuhmen det går framåt.....sakta med säkert, Sambon fick ett gott skratt iallfall !! :(

RSS 2.0