Färdig

Äntligen så är vi färdiga med tapetseringen i vårat lilla sovrum :)
Imorgon ska bara listerna upp och så ska vi städa iordning osv, och göra fint sen flyttat vi in sängen, så fort vi hittar någon som kan hjälpa oss att bära!! NÅGON SOM KÄNNER SIG MANAD?!?! ;)

Nu ligger vi båda två i sägen och tittar på Arn -"Riket vid vägens slut", vi såg den på bio när den hade premiär, men det är alltid kul att se en film igen!
Axel har jättekul hos mormor och morfar, de har varit hos mina faddrar Yngve och Gunvor, de har kossor och traktorer ( å ni som känner till Axels intressen förstår att han älskar att vara där) idag fick han glass, ( vilket han för övrigt förknippar med YH och Gunvor) och lite godis, så han var i himmelriket kan ni förstå
Morbror Fredrik hade även varit hemma en stund och grejjat med sina fiskegrejjer, och Axel älskar att vara med han, idag så lekte de med tåget och fiskade med Axels magnetfiskar, lekt med bollen osv! Lite ledsamt blev det dock när Fredrik skulle åka, det var inte kul!

Imorgon ska vi även hämta med oss spjälsängen hemifrån mormor och morfar, där den stå förvarad, och lite bebiskläder och allt annat som behövs i början. Dags att börja att tänka på att packa en väska till BB, för man vet ju aldrig när det är dags, det är ju trots allt snart 1 månad ½ månad kvar tills det är dags, och man kan aldrig vara säker när bebben vill komma ut!

Komentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0