Ullared

Hemkommna från Ullared, skönt att det är gjort , gick faktiskt riktigt bra att vara på benen och åka den beten!
Vi fick tag i det vi skulle ha tom så fick vi pengar över, vi överskred inte budgeten :) Det är vi stolta över!
Både Axel och bebben fick kläder och saker ,och julklappar! Jag och Thomas fick lite kläder, som vi behövde ( som vanligt så går barnen före)

Å lite saker till hemmet, sånt som går åt varje månad! Och självklart så fick Thomas ströva runt bland alla vertyg och dyl på bottenvåningen så det kom med lite sånt hem oxå! Perfekt om man köper hus :)
Thomas köpte en vertygslåda ( nu ska det bli ordning i förrådet, en gång för alla) men den fick han bara titta på när han kom hem, för den tog Axel beslag på.

Bilder och dyl  kommer senare, för nu ska Axel och vi leka med alla grejjer och bada och klä på oss pyjamas och sen gå å lägga oss!


Komentarer
Postat av: Johanna

Vi hade tänkt att vi skulle åka dit nu i höst men det känns inte som om dom pengarna finns nu när vi har köpt hus. Ha ha ha

2009-08-31 @ 07:53:18
URL: http://minlillabubbla.webblogg.se/
Postat av: Fia

Oh jag vill se bilder på inköpen!! :) Jag ska dit på fredag och det ska bli såå kul!



Jadu, det kostar ju en del. Men vi har kommit väldgt lindrigt undan. Vi gör ALLT själva. Eller vi har en rörmokare och en elektriker som hjälper oss. Rörmokaren har fått en hel del, men då ingick rör och blandare till övervåningen eftersom vi passade på att byta allt vatten medans det ändå var blottat så att säga.



kakel och klinker köpte vi när en firma här sålde ut utgående sortiment för halva priset. De gör det ca 2 ggr om året så då får man passa på. Bara där sparade vi in ca 7000kr. En hel del alltså.



Det som är dyrt är ju annars inredning och just kakel, men letar man efter de där röda lapparna så kan man som sagt spara :).

Tätskikt är inte heller särskilt billigt så gå till en firma och be om en offert på et så ni har det med er från början. Jag fick en chock fast Adam tyckte det var billigt :). Men han kan ju sådant.....



Spännande med hus. Hoppas det är ngt att ha!

Kram

2009-09-01 @ 21:07:41
URL: http://fiansess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0