Grästorpsfestivalen 2009

Iår så var det så jäkla varmt på Grästorpsfestivalen ( hade ju varit lite skönt med lite fläkt, vilket ifs kom på eftermiddagen)
Vi var framme på förmiddagen och tittade lite på alla saker och titta på alla gamla bilar som var uppställda i Nordstansparken!!!! Och så var det ju bakluckeloppis oxå, och det var vi ju och tittade på , hittade 2 bilar till Axel som han nu bara älskar ( en gammal Fordtraktor och en volvobil )

Vi åt lunch ute, på Axels favvoställe, Wärdshuset där man kan se alla bilar och lastbilar osv åka förbi! Det blev kokt korv med potatismos.. ( gott det tyckte Axel) och lite glass till efterrätt!
Karnevalståget var lite till en besvikelse, inte alls många vagnar som åkte, men men .. Axel hade ju kul, för det var en bautastor traktor med... å den fick vi se 3 gånger!







På kvällen så åkte vi hem till morbror Fredrik på grillning och lite partaj,. Morbror Thomas var där, och en polare till Fredrik ( som jag aldrig lär mig namnet på ) och senare på kvällen kom även ( till Axels förtjusning) Lage och Lotta och Ingmar ( Lotta städar på Axels dagis, så han kände igen henne direkt)






Komentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0