Helgen som har gått

Denna helgen som snart är till sin ende, har varit full med upptåg och bus och mycket  mys. Fredagen så myste vi till det hemma med bara jag, Thomas och Axel. Somnade sent, och sov jättelänge på morgonen, hela familjen.



Lördagen så grejjade vi ute i trädgården, när vi väl kom ut, men först så grejjade jag i våran kontorsgarderob där vi har papper och dyl, äntligen är det ordning där igen :) (hoppas att det håller sig så oxå)
ute så klippte lite på häckarna (de som finns kvar) och grejjade, Axel tyckte det var jättekul att han skippade att sova middag :-) Morbror Thomas kom och grillade med oss och så åt vi glass som efterätt, men strax efter det så blev Axel så trött så han somnade, fast då satt vi redan i bilen på väg till kolmilan i Tengene, där vi skulle hälsa på morfar som skulle vakta milan över natten.
Axel han var så trött när han vaknade så han var på grinigt humör, så vi stannade inte så länge utan åkte hem och myste istället, å då blev det genast fart på gossen, han slockande nog inte förrän 23.15 eller något! Sov till halv 9 dagen efter.. (Okej).



Idag så har vi städat här hemma , damsugit å så, men nu orkar vi inte så vi tog en pause, Axel och Thomas sover och jag sitter här och surfar!!!!
Tänkte att vi kanske ska hälsa på Karin och Stefan i eftermiddag, innan vi lämnar tillbaka mormors bil som vi har lånat hela helgen, eftersom hon har varit i tyskland hela helgen kommer hem i natt.
(Får se om T går med på den iden när han har vaknat och om K och S är hemma, kan ju vara en fördel )





Vad har ni gjort denna underbara dag?!??!


Komentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0