Julafton 2009

Igår var äntligen julafton, årets favortidag, den är så mysig och skön. Men tyvärr så tar den slut lika fort som den kommer :( Men besök av tomten fick vi och det var spännande tyckte Axel. Hugo den, sov genom alltihopa :)
Som ni kanske läste i förra inlägget så förstod ju Axel vem tomten var.. genomskådad av en 2 åring det är inte illa det :)

Men många paket hade han med sig, Axel blev överröst med paket likaså Hugo, tur att vi har skaffat hus så vi får plats med allt :)



Från kl 12.00 så firade vi julafton med släkten på min sida, det blir en hel del när alla samlas, ändå är alla inte med. Tror nog att vi bara saknade en kusin till oss, annars så var nog alla med. + respektive och barn .
I vanliga fall så brukar alla åka hem efter Kalle Anka, men vi åkte hem tidigare, eftersom Axel började bli en aning trött, och vi ville inte att han skulle somna när tomten kom. så vi åkte hem och försökte att sova, men det gick inte så satte oss och tittade på Kalle Anka, det var spännadne, tyckte Axel ..( titta ovan )


Ja, Hugo, han tyckte väl så där om Kalle Anka, men eftersom lille herrn vägrade att sova han med så fick han vara med :)


Pappa Thomas såg verkligen framemot Kalle Anka ;)


Efter Kalle Anka, så somade äntligen Axel så han fick sova ända tills morbror Fredrik, morbror Thomas och hans flickvän Carina, och hennes barn Ellen och Oskar kom. När Axel väl hade vaknat till liv och var redo för tomten så fick morbror Fredrik åka och "jobba" lite..
Men strax efter att han hade "åkt" så kom tomten och knackade på rutan..
Spännande tyckte Axel men samtidigt så var det lite läskigt tyckte Axel :)


Coola tomten i solbrillor, hemsk stark sol denna julen tydligen :)


När Axel var och hämtade paket hos tomten så sprang han snabbt tillbaka, ifall tomten var farlig, man kan ju aldrig veta :) Men till slut så fick tomten allt en kram dock en väldig snabb sådan


hm.. Axel fick en trumma av Thomas med familj.. tack så himla mycket
Kan ju meddela att den kommer att följa med hem till dig Thomas varje gång Axel e på besök hos dig :)
( Här syns även Oskar och halva Ellen . carinas barn)


Thomas med "familj"


Axel fick ett gevär av Fredrik  ( dock en leksak men ändå lite stor för Axel) Den tyckte han om, men den lurade vi av honom så den står inlåst i morfars vapenskåp :) Får leka med den när han blir lite större


Axel och Fredrik leker med alla hans leksaker, (nästan alla)


Populär arbetsbänk


Damsugare med tillhörande städvagn...


Hugos julklappar



Massa härliga snygga kläder, skallror, bitringar, bestick, mobil, spegel, gossedjur, musikmobil briohund och skallra, bok

Axels julklappar


Axel fick kläder, och brandbil, polisstastion, formel1bil, radiostyrd bil traktor, bil, arbetsbänk, städvagn, pistol gevär, trumma, m.m.. (minns inte allt men mycket var det), jo pussel, rimmemory  å lite till (bild finns ovan)

Vi fick oxå många fina, bla. presentkort på Kapphal och Dressman, så nu ska även vi bli fint klädda :)
å så fick vi lite tomtar som jag bara älskar..se här:


ursöta möss



och dessa söta tomtar :)

De kommer att pryda vårat hus jättefint nästa jul :)


SÅ då var våran jul färdig..


Komentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0