Karlstad minisemster del 1

Vi åkte i lördags vid 10.00 tiden, men resan höll på att ta slut redan vid Vänersborg,, då Thomas gjorde klart att han hatade staden. ( Det var marknad och centrum var avstängd!) Men efter att jag tog över ratten och rattade oss ut därifrån, (lyckades faktiskt) så var vi på väg! Med en smått muttrande Thomas i baksätet!!

Axel tittade på Teletubies i bak, å var nöjd och glad! Men strax efter Vänersborg så somnade han och vaknade inte förrän vi var framme i vid matstället "Dalhall" i utkanten av Åmål! Där lyckades vi får ner lite mat i magen ( potatis och pannbiff och sås *gott*) och flörta med några tanter några bort längre bort! Axel fick även springa lite så han fick bort lite av sprallenergin i benen!


Sen åkte vi vidare mot Karlstad, och hotell Scandic Klarälven! Axel, fick en röd boll "Sigges boll *maskoten*" Axel fick gå först in på hotellrummet och han verkar godkänna det !
Vi packade upp det som skulle packas upp,sen tog vi oss en promenad på stan och kollade läget! Axel fick en rattleksak som man kan trycka på tuta, och blinka, styra, backa osv!
Sen när vi kom tillbaka så var det bus på hotellrummet innan maten. Lekte i Sigges lekhörna! Maten gick i rekordfart, för där ville ju inte Axel vara!

Sen var det bad i badkaret med pappa, !

Roligast verkar vara att stå i garderoben och öppna och stänga skjutdörrarna och stå i fönstret och kolla på utsikten och ropa på alla som går förbi!!


Teletubbies


utsikten från rummet



Rummet inte stort men det funkade om man planerade

 
Öppna och stänga dörrarna på garderoberna, *jättekul*


Axel "ninja" efter duschen och med välling i högsta hugg


försökte att få en familjebild men Axel tittade hela tiden på tv:en







Komentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0