duktiga grabb

Torsdag och idag var det dags för att ta 1-årssprutan för Axel, (han var jätteförskyld sist då han skulle göra det) Men innan vi åkte till BVC för att ta den sprutan så åkte vi och hälsade på kompisen Mim och hennes mamma Annelie! Barna fick leka lite och busa, Axel puttade omkull Mim två gånger, å bägge gångerna skrek han och inte Mim *konstiga ungar*

Efter lekturen så cyklade vi vidare till BVC där Axel var jätteduktig, han sa inte ett ord när hon gav han sprutan, *duktig kilel* Å så fick han ett plåster som var jätteintressant, att titta på och pilla på! (får se hur länge det sitter kvar, vi tar nog bort det när pappa kommer hem ikväll)

Nu ligger skrutten och sover, och jag går och småplockar!
Thörns hushållsservice ifrån Skara (smygreklam) har varit här och hämtat våran tvättmaskin som har varit sönder nu i någon månad. Han skulle beställa hem något elektroniskt som var sönder å så skulle han testköra den i Skara istället för att åka fram och tillbaka ... Så vi håller tummarna att den funkar nästa vecka så vi kan börja tvätta här hemma igen!
Fast samtidigt e det gött att tvätta hemma hos morsan för då kommer tvätten tillbaka vikt osv :) *lite bortskämd*


Nä nu ska jag ta upp någon mat tills senare!
Undra vad vi ska äta.hm... blir nog köttfärssås och pasta!

Förresten nu väger Axel nästan 12 kg.. stor kille..... 11.940 eller nått!..

Komentarer
Postat av: Evelina - blivande brud <3

hihi guuud vad kul det måste vara att se dom små liven utvecklas =)



vårt bröllop är inte speciellt dyrt tror jag, ska ju ha det ganska litet... det dyraste är helt klart ringarna och det är ju helt individuellt hur mkt man vill lägga på dom. så dyrt behöver det verkligen inte bli =)



kram

2008-05-29 @ 16:27:48
URL: http://evelinastrand.blogg.se/
Postat av: Kattis

Fredag=Glädjens Dag.

Ha det så bra!

2008-05-29 @ 23:09:31
URL: http://kattis11.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0