gjorde staden!

Igår så åkte jag och Axel till pappas jobb för att överraska honom, för att  han trodde att vi skulle mötas i Trollhättan på Överby, men mamma ville till Uddevalla och Torp en sväng, för att bla gå till Panudro och titta på scrapbookingsaker!

Väl på pappas jobb så blidde inte bara pappa överraskad utan även hans arbetskamrater, minst en hamna på golvet och lekte med Axel! Resten stanna upp och tittade på och prata lite!

På torp så tittade i alla affärer och åt räkmackor och Axel fick sin goda mat och sen så somnade han så gött ( jobbigt att gå i affärer) efter några timmar på Torp, så åkte vi en snabbis till Överby för att titta på lampor till sovrummet men vi hittade inga just idag så de fick vara! Men lite mat hann att komma i magen!

Sen åkte vi hem jag och Axel, pappa Thomas fick göra ett stopp hos tant Nettan med lite mat för hon var sjuk så hon hade ingen ork och kraft att göra mat!

På eftermiddagen/kvällen så gjorde vi ordning Axel rum igen för typ 2439890139048903481 gången, nu e de ett lekrum och så ska de även vara för en tid frammåt (hoppas jag)

Komentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0