Tidig morgon, för tidig för min smak!

Trött... det e bra ord som  beskriver mig just idag. Kan förklara varför det e så!! :)
Det var så här, det började med att Axel inte sov så himla bra i natt, och sen när han väl sov skönt så ringde Thomas, som var på väg till jobbet i Uddevalla, klockan var 05.20 (ca) *fkalkdjfoiaerjfalkfj100%#* gick igenom mitt skalle...
Han hade fått punktering, å den där grejjen som man har att ta loss muttrarna med låg i min volvo som så stod pakerad så himla bra på pakeringen här utanför! :)
Ingen av grannarna var vakna för att ta hand om Axel, så det var bara att klä på sig, och sen väcka Axel som inte tog väckningen så himla bra, klä på han och försöka vakna tillräckligt själv för att köra bil. Som tur så somnade Axel i bilen så fort den hade startat, å så var det bara att leta upp Thomas som stod någonstans mellan 70 radarn och Boråsrondellen på Trollhättevägen. Hitta honom, han bytte däck, men han ville inte köra så långt på de, så vi körde den bilen till Överby och sedan körde vi honom till Uddevalla!!
Axel tittade upp en kort sekund när vi stanna bilen på Polfärskt i Uddevalla, men slöt dem lika fort när bilen började rulla igen.!
Vakna inte förrän vi var på Shell, och lämna in däcket för lagning!!

Jag fick åka och hämta Thomas igen på eftermiddagen, då fick Axel stanna hemma hos mormor och morfar. där han förövrigt e kvar fortfarande, vi ska hämta honom imorgon bitti, .de vill rå om honom lite själva. det säger vi inte nej till :)
Vi fick i vår tur tid att städa bort julen och städa lägenheten och förbereda lite inför att farmor och farfar kommer imorogn!
Det blir köttfärspaj med en go sallad!!!

Hejsvejs, nu ska ja avnuta en cider (länge sen) och äta den första semlan för iår

Komentarer
Postat av: Maria

Vilken dag!! =) ha ha
Du förtjänar verkligen en lugn kväll!Ha det bra.

2008-01-11 @ 23:40:34
URL: http://devilsndust.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0