Mormor, gammelfarmor, fam, dahlin och morbror Thomas på en hel dag..

Många människor på en och samma dag..puh, först ut på dagen var mormor, som kom och hämta upp oss, för att vi skulle åka till Lidköping för att hälsa på min farmor  ( maria) Axels gammelfarmor. MajBritt fyller nämligen 90 i år idag. Hipp Hipp Hurra!
När vi kom fram till Lidköping så var även faster Kerstin och farbror Torsten där och hälsade på, födelsedagsbarnet själv låg och sov innan middagen. Hon har senil, för er som inte vet. Där fikade vi ( smörgåstårta och tårta e väldigt gott, tycker Axel ) och pratade och charmade alla andra gammlingar. Precis innan vi skulle gå så kom även kusin Helena och hennes son Tage på besök, kul att träffa dem igen. Sen kom farmors kusin Anders oxå på besök.

image195
* Axel och gammelfarmor *

image196
* gammelfarmor/farmor 90 år *

Efter detta fina kalas så styrde vi våran kosa på fam Dahlin som också bor i Lidköping. Familjen består av Martin (marias kusin) hans fru Åsa och deras barn, Felix, Rasmus och Ella. Där lekte vi och fika lite och Axel åt lite mat. Det var jättekul, det var jätteläng sen vi träffade dem, ska bara se till att vi får träffas lite oftare.

När vi kom hem, så kom morbror Thomas på besök och hjälpte mamma med datorn och så passade han även på att leka med Axel, vilket Axel tyckte var jätteroligt

image198
* lekfarbror Thomas *


Komentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0