Liten sjukling

Våran lille älskling har blivit sjuk, han har åkt på öroninflamation. stackarn. Nu är han ännu mindre än va ha brukar vara.!! vi märkte det när vi var på BVC förra veckan, han var lite rosa i örat, men inget mer, så vi skulle ha de under kontroll.Han har varit som han alltid har varit, go och gla, men tagit sig för örat en hel del och sovit jättedåligt under nätterna, vilket vi trodde berodde på att tänder kanske var på väg.
Men igår så fick mamma Maria nog och ringde läkarmottagningen och fick tid, samma dag ( har aldrig hänt förrut) å gissa va,, Axel var jätteröd i ena örat, så nu har han fått pencilin, det är ju jättebra! Men nu är det så här att han bara spyr när han får i sig det, igår kväll, så spydde han lite, men sov hela natten *jätteskönt* Men i dag på morgon så har det varit SM i spya, å Axel vann. hela sängen ligger nu i tvättmaskinen och Axel vägra sova, han har varit vaken sen klockan 8.00.

Vi inväntar telefonsamtal från läkaren Karin, men det verkar ta sin lilla tid!! Vi får vänta å se va som händer!!

Komentarer
Postat av: Maria

Oj oj, låter inte bra. Hoppas han blir bättre snart! Ja läkarmottagningen (antar att ni går i G-torp), är inte direkt service inriktade, behöver ju nästan se mer död än levande ut för att få komma intill där! Ha det så bra och Axel får krya på sig!

2008-01-16 @ 22:22:29
URL: http://devilsndust.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0