Akuten

I helgen har Axel varit hos mormor och morfar igen, för att vi skulle kunna bli färdiga med sovrummet, som vi nästan blev! Axel dock åkte på hög feber igen ...i lördagskväll. Han åker på det så fort vi slutar med pencelinet,.
Vi gjorde inget på lördag kväll för att vänta och se om de var likadant på söndag, vilket de var, vi diskuterade fram och tillbaka va vi skulle göra..
Senare på kvällen, efter vi hade varit och mött ligisten i Götene, så ringde vi sjukvårdsupplysningen och prata med dem, de tyckte oxå att de lät konstigt, han har ju varit sjuk nu i två månader... Så de tyckte liksom vi att vi skulle åka till Akuten på NÄL för att kolla upp detta! Han hade trots allt över 40 graders feber....

väl där så fick vi inte vänta så himla länge, som vi trodde, utan kom in efter typ 10 minuter, blev undersökt av en doktor, som Axel inte gilla, började att skrika, när han titta i öronen och halsen, efter de så spydde han tre gånger..rakt på golvet *urk*

Sen kom de en sköterska som skulle ta prover, ett blodprov i fingret, de var inte kul ,va Axel skrek..usck, vi mordhålla honom å ytterligare en sköterska kom in och hjälpte till.Sen skulle de ta halvprov, denna gången gick ded bättre utan spying :)

Sen lugna han ner sig och somna i vagnen, och provsvaren visade att de var en vanlig förkyldning.. de var skönt att få kolla upp detta så man slapp gå å oroa sig.. !!
Han sov hela vägen hem och när vi kom hem så kollade vi tempen och den var över 40 grader igen... men han sov så vi väckte han inte för att ipren och alvedon, utan han sov till 00.00 å då fick han mat och medecin å sen sov han så skönt.... ända fram till kvart i 9 i morse..

idag har de gått jättebra, ingen feber på hela eftermiddagen...så de återstår å se om de kommer tillbaka....

Komentarer
Postat av: Maria

Nej usch, vad jobbigt det låter. Stackars Axel =(. Hoppas verkligen febern håller sig borta nu! Vad bra att spacklingen och slipningen och allt blev godkänt, bara att göra det "roliga" nu då =). Fick just veta att jag eventuellt ska få spackla ett rum i ett uthus
som vi ska inreda när jag kommer hem till påsk =) he he. Men jag vet ju iaf att jag får inreda sedan så I don't mind... vill gärna lära mig att både spackla, installera toalett och handfat, lägga golv och tapetsera också. That's just me. =)

2008-02-25 @ 22:07:07
URL: http://devilsndust.blogg.se
Postat av: B2

Tjena !

Sitter o surfar medans sofie e ute och panikshoppar en sista gang...

Vi aker hem imargon, e val i byn vid 21-22 tiden.
Halsa morsan o farsan att allt e ok !

Se till och skaffa en gastbok pa din blogg for boevelen !!

Hur e det med axl, har han repat sig ?

/fredda

2008-02-26 @ 20:09:07
Postat av: Ida

Hej,
Hoppas ni har fått en bättre start på denna vecka och att Axel nu är frisk ;)

2008-02-27 @ 18:07:25
URL: http://mobjer.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0