Heldag ute!

Idag har solen strålat på oss hela dagen, vilket  var/är jätteskönt! Det var även vårmarknad ,här i Grästorp, kl 10.00 hade vi bestämt träff med Frida, Jocke och Valter för att ta en fika framme vid fiket, det var jättekul och skönt, smågrabbarna stormtrivdes. Valter är 14 månader och Axel e ju snart 12 mån! så de nästan jämngamla!

Sen efter fikan så gick vi och tittade lite på marknaden, fick en ballong m.m Sen vid 12.00 tiden så kom Axels mormor och tog över Axel, så tog jag och Thomas bilen till Forshalls bygglager för att hämta Axels 1årspresent ifrån mormor och morfar, ( en gungställning) han fick den några veckor förtidigt, men men.. det gör inget!
Medans Axel sov middag så tog vi oss ann och satte ihop den och premiärgungningen fick katten Smirre göra eftersom Axel sov. Men sen när Axel vakna fick han provgunga han med!

(Tyvärr så strejkade kameran så de blidde inga kort.)

Efter sovturen så åkte vi hem till mormor och morfar, för att äta lite mat. Axel fick se sin första fisk när vi kom dit, för morfar och morbror Fredrik hade precis kommit hem efter en trollingtur! Den var spännande att titta på och ta på!

Efter maten så var vi ute och lekte och hade kul, Axel kröp omkring och tjattra sitt på språk hela eftermiddagen!
nu e han jättetrött, men gla och go ändå! Nu ska vi äta lite korv med bröd sen ska vi titta på tv och sen så ska vi nog gå och lägga oss alla tre, för efter en sån här heldag i solen, så kommer vi nog att somna gott!

imorgon så ska vi till Borås och vara i farmor och farfars stuga hela dagen och busa och ha kul!!

Komentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0