Så var det gjort

Jaha, då var vi husägare typ, handpenningen är betald och alla pappren är påskrivna, nu inväntar vi bara på att få flytta in, senast 1 dec :) men förhoppningsvis tidigare!!! :)

Men nu är det gjort iallfall, och så fick vi komma och mäta lite i köket idag, så vi kan börja att planera lite för våra planer :)


Hjälper gärna till

Axel är en sådan kille som gärna hjälper till, både på gott och ont! :)

Igår så hade vi en toppendag jag och Axel, han var jättebra humör, pratglad och sprallig, han gjorde att alla han mötte sken upp i ett leende, min lille chamör!

* Han hittade pappas kofot, och vips så förklarade han att han skulle hjälpa pappa att riva i huset, men han ville gärna börja med en gång i våran lägenhet, men efter lite övertalande så skulle han vänta på pappa tills han kom hem. ( och då hann jag och gömma kofoten)




* Sen åkte vi hem till mormor och morfar och åt Axels favvorätt, mos och korv. Han var så duktig att han t.om hjälpte att dela ut maten till alla, speciellt till morfar, då han fick lite mos ( en liten pytteklick) och en massa ketchup, men till historien så hör det att morfar hatar ketchup, men Axel gav sig inte det var namnam och det skulle man äta!!! :) ( vi säger ju så till han så det är ju verkligheten)
Så morfar satt och åt lite ketchup för att göra han glad!

* Sen efter maten så "hjälpte" Axel pappa att damsuga bilarna...


det gick ju så där, satt hellre i bilen och åt smörgås!


Mammas goding

Fast Axel tycker att mamma är pest och pina ibland, ( typ som idag, när vi skulle borsta tänder och göra oss iordning för morgonen) så är hans mammas ( och pappas ) ängel, goding, pudding osv.





Puss min älskling!


Måndag

Måndagsmorgon började jättebra, Axel väckte mig runt 7 tiden, med ett klapp på axeln och den goa rösten som han har på morgonen, - maaaaaammmmaaaa. Ett leende uppenbarade sig i hans ansikte när jag tittade upp. dock det som kom sekunden senare kanske inte var lika gosigt.. Då sa Axel... maaammma igen och så kom världens prutt ifrån han :)

Iallfal så gick jag upp och gjorde välling, i tron att Axel skulle komma upp efter mig som han alltid gör ,men icke sa nicke, han låg kvar i sängen och myste, så det var bara att lägga sig igen ( inget mig emot ) så vi har legat i sängen och myst ett tag på morgonen och bara haft det gött!

Idag så händer det nog inte så mycket, måste till jobbet och lämna in ett papper för försäkringskassan. Sen funderar jag på om jag och Axel ska gå och besöka små steg lite eller något. Vi får se vad som händer, vi tar dagen som den kommer.

Måste ju vara kontaktbar oxå eftersom Nikas ska ringa och ha glada nyheter hoppas jag!

Hoppas att ni får en bra måndag!
Hejsvejs!


Yeah!

Hade en visning alldeles nyss till en fd arbetskamrat till mamma och vips så har vi sålt lägenheten muntligt till han :) 5000 mer än vad vi gav för den! ( vi =90.000 Niklas 95.000)
Han skulle till banken imorgon och då får vi mer besked, men han hade ett gammal lånelufte så det kan vara något problem

Ska bli så skönt att ringa samtalet till den andre intressanten, (den som varken sa bu eller bä till oss när hon var här, en gammal satkärring,) om nu banken säger ok till Nilkas. .. hoppas det verkligen !!!

HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY


Lördagskväll

Lördagskväll = att jag har skitont i rygg och höften, samtidigt så tittar vi på Roberts Gustavssons nya dvd, så jag skrattar vilket resulterar i ännu ondare i ryggen och höften!!!


Vårt hus

Vårat hus
( konstigt att säga vårat )
Pappren skrivs nästa vecka, och
så hoppas vi bara att hon som tittade på våran lägenhet vill ha den!
(bilderna är lånade ifrån fastighetsförmedlingen)

Huset och baksidan i trädgården.


Framsidan


Framsidan och ingången,
kan ju säga att blommor och dyl ska bort.. ( huset ska dräneras osv ändå)


"Öppna spisen" inne, den vill jag måla helvitt om det går


Köket, som ska totalrenoveras, allt ska bort och en vägg ska rivas, den
med spisen på och så ska det blir större :)


Badrum ala 65.. :) Not, det ska bort och bli större!


Planritningen nedreplan, källaren
Den ska oxå göras iordning så fort vi får tid och pengar, först och främst så är det ju tvättstugan som prioteras först där nere!

Planritningen övre plan

Köket ska alltså bli större, så där det står KLK den väggen mot köket ska bort och så ska köket bli större.
Och badrummet ska blir större så vårat sovrum som är innanför badrummet blir mindre, men vad gör det!!vi sover ju bara där ändå!


Vi ska alltså börja med att renovera så vi kommer så fort som möjligt flytta hem till mina föräldrar medans vi renoverar, för att spara pengar..



Happy

Nu är det bestämt, huset är vårat, dock inte för det priset vi ville eller det priset säljaren ville men men, det blir ju aldrig som man har tänkt sig! Men jag tror nog att det blir bra ändå. Vi ska träffas på tisdag på banken, och skriva papper osv!

På måndag eller tisdag så får vi reda på om hon som var och tittade på lägenheten våran är intresserad och vill köpa den eller inte .. Bara att hålla tummarna, .vi kan t.om. gå med på att sänka priset lite eftersom hon inte ville ha tumlaren ( som vi gärna ville ha ) osv. Å det bästa vore om hon kunde ta över den så fort hon kan...

Bara att hålla tummara helt enkelt!

våran rockstjärna

Axel har tagit upp sina rockstjärnedrömmar igen...


bebben

I helgen som var så fick Axel för sig att han hade en bebis han oxå, så den gröne teletubisen ( vad de nu heter ) fick ställa upp...


kramas ska man göra



Å läsa godnatt saga


och natta bebben i sängen.


Tror nog att Axel kommer bli en snäll och omtänksam storebror..
 ( får se upp med hans lite väl hårda kramar bara )


Happy,Happy, Happy, Happy

Nu för en stund sen så blev jag jätteglad över ett telefonsamtal :) Jippie, mer info kommer i eftermiddag då jag förhoppningsvis har mer att komma med och ett ordentligt svar !!!!

Men det blir nog att fira i helgen!!


Receptis

Nu är receptis uppdaterad, med lite nya recept :)

RECEPTIS


Far och sondag

I lördags så hade Thomas och Axel en riktig far och sondag,tillsammans med farmor på Borås djurpark. Farfar stannade hemma. Det var via farfar Pers jobb som de var där, för de sponsrar Elfsborg och Elfsborg ville tacka sina sponsorer med en dag på djurparken, ( gratis inträde osv). Axel hade en toppendag, det första som hände var att spelarna i Elfsborg stod vid entrén och proppade barnen fulla med godis.. Axel stormtrivdes, först så tittade han bara på dem men sen när han fattade vad de höll på med så sträckte han fram händerna och smilade han så glatt emot dem. ( Mammas toker)

Sen var djuren jätteroliga att se, speciellt tigern och lejonen. och alla djuren på savannen. Själva bondgården var inte lika rolig idag som det brukar vara, så det var bara pappa och farmor som klappade djuren. Axel stod några meter ifrån och tittade på.




se men inte röra .... läskigt tyckte Axel

men grrrrr var mer spännande tyckte han.



 Vad tittar Axel och farmor på ?!?!


En nyfiken struts!!



och så ser de en ....


en ursöt giraff!!

Och för er som undrar så var jag hemma, eftersom jag inte kände för att gå en hel dag på djurparken för att ha ont sen dagen efter, så ont att jag inte kan röra på mig.
Så jag tog en ledighetsdag hemma istället


Torsdag

Då var det torsdag, tiden går fort, snart är det fredag och det är helg :) Jippie!!
Axel är lämnad på förskolan och jag ska snart ta itu med städningen av lägenheten, eller städning och städning, jag ska bara plocka iordning mest, själva damsugningen osv ska Thomas eller mamma ta itu med senare, vill inte slita ut mig för mycket för då ligger jag imorgon.

Idag ska vi visa lägenheten till en "tant" .. för igår så ringde nämligen mäklaren och sa att vi får huset om vi vill för ett speciellt pris, som vi nu håller på att pratar igenom om ....vi tänkte först och se vad vi får för denna lägenheten innan vi bestämmer oss helt för huset.


Onsdag

Denna dagen började faktiskt rätt okej, vaknade jag och Axel runt 7-tiden, helt okej utvilad. Jätteskönt, faktiskt, ska göra värmebehandling idag oxå har jag tänkt. Det hjälper jättemycket.

Nu sitter Axel och tittar på Mamma mu, mammas lilla goding, han letade efter sina kossor förrut, och hittade inte sin "pappakossa" så han kom till mig och frågade: - mamma.. e den?! och visar med sina fingrar, håller dem vid öronen och säger mu....( som horn )
När jag tillslut förstod va han menade så var det lätt att hitta det han sökte. Men han är för goer han. .

Bara för några veckor sen så kunde han bara stå och säga "e den!?" utan att visa vad han menar..

Mammas kille börjar bli stor!!

Nu ska jag hoppa in i duschen. passa på medans A tittar filmen!


till slut

Idag så hade jag ju tid hos doktorn, och det gick jättebra :) Ja blev sjukskriven tiden ut vilket är helt underbart, bara vara hemma och vila det jag kan..

Värmedynan hjälper jättemycket, känner mig bättre i ryggen idag men så fort jag inte har haft den på en stund så känns det direkt!

Förvärkarna kommer och går, precis som det ska, fick världens förvärk när jag satt hos doktorn, hon bara skratta och sa att jag nog inte kommer att gå hela tiden ut utan kommer få snart... ( inte helt mig emot)

Nä nu ska jag sätta mig med värmedynan liten och drömma mig bort i hustankar och inredning. och samtidigt umgås med mina grabbar lite!

Hejsvejs!


Idag gäller det!

Idag gäller det, om någon timme ska jag till läkaren och prata om sjukskrivning osv. Ska bli spännande och se vad som händer.

Sen så sitter man även på nålar för mäklaren Olle ska ringa oxå, ... jobbig dag idag !!


lite piggare

Nu har jag sovit en stund, riktigt skönt faktiskt!
Mamma glömde bort att komma förbi med värmekudden, så jag fick gräva i en garderob och försöka att hitta min vetekudde och jisses va skönt det var mot ryggen :) * me like *
Har nog kommit på att det är inte så himla mycket ryggvärk jag har det är nog förvärkar :) det kommer och går och så här kände jag när jag var på väg att föda Axel, fast då var det typ 1000 gånger värre.
Så vi får se var detta slutar!!!


usch!

I natt har nog varit den värsta natten hittills, först så har det varit jättevarmt ( bara det är svårt att sova för).
Sen har jag inte hittat något skönt sovläge, för ryggen har värkt i alla ställningar jag har legat i. :(
Vid 3 tiden så fick jag nog och gick upp, mådde lite illa men inget hände,, gick och lade på en madrass på golvet i Axels rum, hittade till slut en någolunda behaglig skön sovställning, men den varade bara i en halvtimme då jag vaknade igen. Så höll det på tills....

..Thomas vaknade vid 5-tiden då började helvetet, jag kräktes, tårarna kom och allt gjorde skitont. Hade jag kunnat föda då, så hade jag gjort det utan tvekan....

Tillslut så kunde jag somna om och sova en timme till kanske, till 7 då Axel vaknade med ett leende och "heeeeeeeeej mamma" och en klapp på axeln, och då kan man inte göra annat än att skratta och krama om honom, trots allt det onda.

Vi gick upp och gjorde välling och myste i soffan och titta på "Stora maskiner" och tog det lugnt, jag fick ringt alla samtal som behövdes. Jag hade ju tänkt att jobba idag men efter denna helvetesnatt så stannar jag hemma. Ska ju till doktorn i morgon .. ( håller tummarna att jag blir sjukskriven)
Fick även ringa mamma och fråga om hon kunde komma och hjälpa mig att ta Axel til förskolan, för jag känner att jag inte ska och orkar gå så långt ( och det är inte långt dit ) ...
När hon kom så blev mysAxel förvandlad till busAxel :) efter många och men så fick vi på han alla kläder och dyl som skulle vara på ( det var ju inte lätt med en sån busunge idag) men jag fick en hejdå puss av han och så gick han gladligen till förskolan hand i hand med mormor, ( jätteroligt)

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka och sova i kapp några timmar jag saknade ifrån i natt.
Förlåt för detta lite negativa inlägget!!!!

Ska pigga upp mig så fort jag kan!

Hejsvejs
// Maria


Nytt

Idag så fick jag äntligen tummen ur ***** och börja att överföra mina recept ifrån min gamla receptblogg till en ny som jag gör här..

Så på
denna sidan hittar ni underbara goa recept!


grrr

Det blir aldrig som man har tänkt sig, huxflux så blev shoppingdagen i Trollhättan inställd.. pga någon extremt konstig förklaring.

Så sitter jag här själv, hela dagen, Thomas och Axel är i Borås och på djurparken. Å jag är instängd hemma, kommer ingenstans, om det är någon vänlig själ som kommer och räddar mig : )

Å jag som verkligen ville till Trollhättan.. tänk det kan vara den sista helgen ( kanske, kanske inte ) som jag kan åka någonstans ...

blir aldrig som man tror

Det blir aldrig som man tror,


Fredag!

Äntligen helg, gud va skönt, Thomas är hemma hela helgen och det är bara till att mysa. Fast ifs, så är vi nog ifrån varandra på lördag, då vi hela familjen har blivit bjudna till Borås djurpark av farfar Pers jobb alldeles gratis, det var något om sponsring och Elfsborg. ...
Men jag känner att gå på djurparken hela dagen, det är nog inte så bra för mig och jag är dessutom sjukskriven ( själv) så jag gör nog bäst i att vara hemma.

Jag själv ska nog åka till Trollhättan på lördag om mina grabbar åker iväg till Borås,
( tillsammans med mamma och hennes ena kontaktperson) tänkte kolla om jag hittar någon fin body + byxa till bebben, kan vara kul att ha något nytt i BB-väskan.

Sen har jag även tänkt att baka en köttfärspaj med kantraller i.. + tacossmak.. längtar efter det oxå!

Annars så händer det väl inte så mycket i helgen, mina fastrar och farbröder + pappa ska till Karaby igen och göra det sista (antar jag) i farmor och farfars hus innan det rivs. Får se om vi får tag i något mer som kan vara kul att ha.

Idag så är jag hemma hos mina föräldrar under dagen, Axel är på förskolan det är fotografering idag. Spännande, ska bli så kul att se hur bilderna har blivit!

Jag sitter även och väntar på mäklaren Lars ska ringa oss ( Olle är ledig ) det är bara vi som har lagt bud, och troligen så tycker säljaren att det är för lågt, men jag ska se vad som kan göras, och vi kan t.om gå upp lite till .. men inte för mycket,. för annars blir det så dyrt för oss.

Enligt säkra källor (grannarna)
så vill dottern (hon som säljer) ha ut 800 000 minst för huset, och det kommer hon nog aldrig att få..
för det är rätt mycket att göra.
* Taket ska läggas om,
* dränering runt kåken
* så ska vi göra om kök och badrum oxå, eftersom det är orginal från ´65......

I say no more!

Idag ska vi äta tacos, jag har verkligen längtar ihjäl mig efter det, det var så länge sen..
Axel äter ju inte så jättemycket på eftermiddagen när han har varit på förskolan, så det passar nog bra med lite tacos, för då kan små plocka det han vill ha :)

Det var mina helgplaner det, hm.. undrar om det kommer att bli så ?!?

Vad har ni för helgplaner?!?!?


Hemhjälp

Nu har "hemhjälpen varit här ( min mamma ). Jätteskönt, vi fick handlat lite mat så vi har hemma i några dagar.
och så har vi tagit hand om tvätten, hur skönt som helst.
Blommorna är vattnade ( jag ) medans mamma skalade potatis till våran middag!!!

Blommorna ute fick oxå en liten hjälp av hemhjälpen!!
Hm..undrar när hon kommer nästa gång !? ;)


Nu då??!?!

Jaha, vad ska man gör nu då?!

* Axel är för några timmar sen lämnad på förskolan

* Tvättmaskinen är igång

* BBväskan har påbörjad ( att packas alltså )

* de framkallade korten från maj 08-april 09 är sorterade

Å nu har jag inget att göra.. kanske ska ta och börja att få in korten i albumet.... får se om jag har ork till det!!

mys hos mormor

Igår så var det ju Axels lediga dag ifrån dagis och hans skulle vara hemma hos mormor och morfar under dagen ( som han alltid är på onsdagar ) och eftersom jag var hemma ( sjukskriven ) så åkte ja med dit.
Det blev en mysdag hemma hos mormor. Härligt med sånna dagar.


mysgrabben som är jätteglad över att få åka i mormors racerbil


mys på madrassen i "Axels rum"
( det ska in en säng där ....)
Zeb och Axel tittar på mamma mu och äter bulle.....




Racerförare!

Häromdagen, en sån där dag som solen lös och vädret var härligt ! Då fick Axel för sig att han ville ha ut sin KitCar som han fick av sina morbröder i 2 års present ( den är egentligen för 4-5 åringar) men, men det bryr sig ju inte Axel om!! :)
Han trampar på som en galning ( våran goa duktiga kille)
Han cyklade fram och tillbaka och ner och upp för den lilla "kullen" i vägen som vi har här på gården!!!!










våran buskille!




Detta bjuder jag på..

En liten bebbemage bild !!!

V 36




Nu får det vara nog...

Så tänkte jag i tisdags, efter 2 timmar på jobbet, då jag kände, nu orkar jag inte mer, för jäklar va ont jag hade!! Pratade med min arbetskamrat och sa som det var, jag går hem, och sjukanmäler mig. Har sjukanmält mig hela vecka, så nu ska jag ta det lugnt.

Ringde MVC så fort deras telefontid började och bokade ett möte med MVC-läkaren och nästa tisdag kl 11.50 ska jag dit och prata med henne ang sjukskrivning eller något som hjälper. För så här ont får jag inte ha längre, jag orkar ju inte med något!!!!

Tack och lov för att mamma kan hjälpa till och hjälpa mig med Axel på dagarna, visst han går på dagis varje dag utom onsdagar då han är hos mamma men de andra dagarna så hjälper hon även till med bl.a hämtning osv. Så det är skönt! Nu ska jag passa på att slappna av och ta det lugnt, inför förlossningen!

Kramizar


Hemma!

Idag fick jag nog och tänkte mer på mig.. jag gick hem ifrån jobbet, orkar inte jobba mer.. det gör för ont. Så jag jobbade kanske i två timmar innan jag gick hem.. Helt underbart att gå hem.. vila lite, ska även vara hemma imorgon oxå.
Har bokat tid med MVCläkaren, så nästa tisdag så ska jag dit.. så vi får se vad som händer tills dess!


Nytt men ändå inte

Nu behöver vi verkligen ett hus, och det fort, för nu har vi nog möbler stående lite här och var.
Alla pappas syskon har varit samlade idag och röjt i farmor och farfars hus. Och den byrån och skrivbordet som vi tyckte var snygga och ville ha ( om ingen annan ville ha det ) blev vårat :)


Den helt underbara byrån som vi fick
Mycket bra till kläder.



Det fina skrivbordet som Axel ska få sen när han blir tillräckligt stor
Det är morfars morfar som har haft det eller gjort det ( är inte säkert)


Morbror fisk ( Fredrik )

Idag när vi kom hem till mormor och morfar så var morbror Fredrik där, eller fisk som Axel säger :)
Han blev jätteglad och följde Fredrik överallt, de lekte med boll och sen busade de på gärdet med lite höbalarna!

Sen när Fredrik hade tänkt sig att gå till skogen med vovven Zeb, och plocka svamp så reagerade Axel direkt, han vill också med, och så blidde det,

Axel i vagnen och vovven i koppel och lite fika i en påse så gick de till skogs, och fikade och myste de tre. Ingen svamp blidde det men det gjorde inget för jag tror att han och mormor och morfar har svamp i frysen så det räcker


mums med fika


konstiga matvanor !?

Axel har börjat att få konstiga matvanor :)
Andra barn totalvägrar att äta mat, men Axel han halvvägrar bara att äta vissa saker, typ, kött,korv och fisk och sånt, utan äter bara antingen potatis och sås eller sås och ärter!!!

1:a portionen


2:a portionen



Gott med ärtor och sås,... jajaj, han fick i sig lite näring den måltiden


Eller så kan men helt enkelt äta pytt i panna direkt ifrån grytan




Våran goa underbara busiga grabb


Stan

Har varit en sväng till stan, ( läs: Trollhättan) och jag är helt slut, kanske var där en halvtimme sammanlagt..
Det usprungliga ärende var att åka till babyproffsen och plocka ut min Babyproffsens box, och köpa regnskydd till vagnen ( ett jäkla dyrt sådant )

Jag hann även med att gå till Beginners  ( det är konstigt att det är oftast barnaffärer som man besöker...)
och det kom med ett spel och lite pyssel till Axel ( och pappa )

Jag gick även till Bokia och köpte två album till Axels kort, är ju klar med ett .. nyfödd till 6 månader är den fylld med, så nu fortsätter jag.. får se om jag kan få lite tid över till det i kväll


See you later
// Maria


cirkusen i gång

Nu är cirkusen igång, vi har lagt ett bud idag :) lite pirrigt faktiskt, å nu får man gå och vänta på att mobilen ska pipa till så man får reda på om motparten har lagt något bud.

Denna eviga väntan. Och nu såg jag att det är två visningar på gång oxå, så vi får bara vänta och se vad som händer och vi hoppar väl till varje gång mobilen piper till .....


Cirkusen snart i gång

Japp, budgivningcirkusen snart igång, varit på banken idag på möte med Kentan!  Och det mötet gick bra, vi har blivit lovad lån, osv så imorgon ska jag ringa mäklaren och prata honom, sen startar väl budgivningen antar jag ( har ju aldrig gjort något sånt här så vi får se )

Nu börjar pirret.. vill så gärna ha huset .. göra våra planeringar och drömmar verkliga...

Så nu får ni hålla tummarna allaihopa!


Söndag, en dag i Borås!

Igår så var vi i väg till Borås till Thomas föräldrar i deras sommarstuga, antagligen den sista helgen vi kommer vara där denna sommar/höst. Ny tag nästa sommar

Min mamma var även med och hälsade på.
Vi avnjöt en god middag och sen lekte Axel så han blev alldeles trött. sov hela vägen hem ..




Strömkarlen. 2009

I lördags så var det ännu ett rally på Kabelvägen, där mina föräldrar bor. Och som ett fan av "allybilar" som Axel är så var det ju självklart att vi skulle vara där. wrooooom var ungefär det enda vi hörde av Axel den dagen


lite bollspel innan rally börjar


Axel och sina rallybilar

Tyvärr så hann jag inte ta några mer bilder, för det var full upp med att svara på Axels alla frågor..
e de?!? e de?!?!?

Men den "glada" nyheten var att våran egna rallyförare som bor på grannvägen bredvid mamma och pappas väg.
J.S. klarade sig inte ens på andra sträckan... ( det brukar gå så där på Kabelvägen, den vägen han borde kunna bäst)




Ullared

Lite bilder ifrån Ullared


 
lite bilder från en öde pakering, så tidigt har jag nog aldrig varit där, ....


Allt i en enda hög, dock är julklapparna borttagna och även Axels nya leksaker, för de beslagtog han direkt ;)
vi köpte bla, en ny vinterdress till Axel, byxor och jacka.
nya kläder till han oxå,
mysbyxor till mig, perfekt att gå i hemma när jag är mammaledig,
lite parfym, och deo
diskmedel
nappflaskor och dyl till bebben.
våtservetter, ( 5 st för 50 kr..önskar bara att vi hade köpt mer)
och lite annat smått och gått

Thomas köpte två vertygslådor till sig själv, ( för nu jäklar ska han få ordning i förrådet
men de beslagtog Axel när han fick se dem, perfekt att ha bilar i.
Han är ursöt när han tar dem i handen, och säger HEJDÅ!
då frågar vi om han ska gå och jobba, aaaaha.. säger han då


Måste bara

Ja måste bara få visa en liten glimt av de möblemang vi fick av min morbror Nisse, som han hade fått ärva av sin och då självklart även min pappas faster Elsa som dog när jag var liten, typ när jag var 8-10 år. Det har stått förvarat hos min farmor och farfar, men eftersom de ska röjjas de huset nu och rivas så skulle Nisse "hämta det", men eftersom han inte har plats i sitt hus ( någonstans utanför Boråstrakten) och på det sättet fick vi överta det istället, jag bara älskar det. Det står förvarat hos min morbor Börje, och inväntar att vi ska ta hand om det så fort vi får plats för det.

Det ingick: bord inkl 2 inläggskivor,
4 stolar
och ett underbart stort linneskåp eller vad man ska kalla det





helvetesnatt och ev dag..

I natt så har det blivit mycket sovande, ja har haft sketont i rygg, kändes nästan som värkar, så jag visste inte om ja hade värkar eller bara ont i ryggen, men jag somnade tillslut och sov småstunder den natten.
Nu på morgonen så kändes allt bättre, nu konstaterade jag att det nog bara var ryggvärk, men man kan aldrig vet, så jag ringde och sjukanmälde mig ... De trodde att jag hade fått barn när jag ringde,.. näää jag sa jag bara men man kan ju aldrig veta innan dagen är slut :)

Axel fick en sovmorgon idag, vilket han nog tyckte va skönt, för han har varit en ängel hela morgonen. Nu är han på förskolan och leker med sina kompisar, speciellt Stig. ( som han förövrigt har börjat att säga :) )

Jag ska inta ryggläge idag och vila, tills jag ska hämta Axel innan mellanmålet kl halv 3

hejsvejs!


helgen slut :(

Jaha, då var det söndag igen, och helgen åter till sitt slut. Idag så har vi varit i Borås hos farmor och farfar och busat av oss lite i stugan, ( är nog sista helgen vi kommer vara där i år ) Mormor var oxå med, så Axel hade det skitbra kan man säga!

Nu ska jag titta på "Privileged" i 5:an och sen lite "Ensam mamma söker " i 3:an. så min tv:kväll är räddad, behöver nog vila lite extra idag,har skitont i höften, benet och ryggen, men bebben är i full gång!!


Sovmorgon!?!?

Jadu, det där med sovmorgon bara för att vi sov över hos mina föräldrar, det gick så där, men kl blev iallfall 07.00 innan han vakna, men det är inte sovmorgon, för han kan sova mycket längre om han bara vill.
Men kl 07.00 så gick sirenen i gång på Axel Rantzow, jisses vad han gick runt och tjoade och lekte med Zeb, sket fullständigt i att det låg 4 vuxna i huset och försökte få lite mer sömn, :) Våra lille tok!

Men glad var och är han iallfall, morgonen har varit intensiv, men nu har vi fått han att sitta ner i soffan och titta på Mamma Mu, ( tur att det ibland finns filmer som gör barnen lugna) Det är ju bäst att passa på att vila sig lite innan Rallyt börjar här utanför.. :)

Hejsvejs, skriver mer senare när jag har mer tid, och ev lite bilder oxå!


Helg

Äntligen är det helg, underbart skönt !

I helgen så händer det lite ditt och datt, ikväll så packar vi bilen med madrasser osv för vi ska sova över hos mina föräldrar eftersom det är rally där imorgon och vi känner inte för att gå upp kl 0700 här för att komma in på vägen ( eftersom vägen stängs av kl 8.00)
Så imorgon är det en Axel som kommer att låta..brrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuum hela långa dagen !!!

På söndg så åker vi till Borås till farmor och farfar.. Bl.a så ska vi visa lite mer ang huset som vi har fått tag på!

Pratade förresten med Olle, mäklaren idag, tydligen är det ett par till som är intresserade och ska lägga ett bud.. grrr. tydligen så lyckades vi inte skrämma bort alla intressanter i onsdags.. grrrr men men , vi får se hur det går!
Vi ska iallfall till banken på tisdag och sen lämnar vi ett bud till mäklaren Olle!


??

Varför ser jag inte om jag har några kommentarer osv och vad jag har skrivit?!?!?!?!?!?


Husvisning

Nu har vi varit på husvisning igen :) Ett nytt hus på ett perfekt läge med möjligheter. Enda tanken vi har just nu är om det är för litet eller inte eller om det räcker!!
och så inväntar vi en liten buget på renoveringen som vi vill ha gjort och behövs.. så får vi se vad som händer, förhoppningsvis så går det åt det hållet vi vill :)

Mer info om allt kommer när vi vet lite mer!


RSS 2.0